Tips om het lichaam te zuiveren

0

Om fris aan een nieuwe dag te kunnen beginnen is voldoende nachtrust essentieel. Niet alleen begin je met een goed humeur aan de nieuwe dag, ook zullen je dagen een stuk productiever zijn als je uitgerust. Een goede nachtrust is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend! Bij de een wordt de nachtrust belemmerd door het gesnurk van een partner, bij de ander zorgt een gevoel van stress voor een verminderde nachtrust. In dit laatste geval kan het zuiveren van je lichaam helpen bij het verminderen van de stress. Wij geven je graag een aantal handige tips!

Tip 1: voer yoga- en meditatieoefeningen uit

Een van de mogelijkheden die je hebt om het gevoel van stress te verminderen is het uitvoeren van yoga- en meditatieoefeningen. Op internet vind je veel informatie over dergelijke oefeningen. Daarbij hoef je nauwelijks materialen aan te schaffen om de oefeningen uit te kunnen voeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van een stapeltje handdoeken in plaats van een professionele yogamat.

Tip 2: laat een jacuzzi in de tuin plaatsen

Ook een dagje naar een spa of sauna kan je helpen bij het verminderen van de stress. Dit geldt in het bijzonder wanneer je een Fonteyn’s jacuzzi in je tuin laat plaatsen! Deze jacuzzi’s zijn van een hoge kwaliteit en maken het mogelijk om je lichaam iedere dag te zuiveren. In de afgelopen jaren zijn jacuzzi’s en zwembaden steeds toegankelijker geworden. Dit geldt in het bijzonder wanneer je een jacuzzi in de uitverkoop koopt.

Tip 3: maak een wandeling in de avond

Een derde mogelijkheid die je hebt om je lichaam te zuiveren is het maken van een mooie avondwandeling. Ga er samen met je partner of kinderen op uit en wandel of fiets een uurtje in de omgeving van je woning. Niet alleen verlos je jezelf op deze manier van stressgevoelens, ook ben je direct sportief bezig!

DELEN

GEEN REACTIES