Extra geld besparen door gezonder te leven?

0

Er zijn een hoop mensen die denken dat gezonder leven meteen duurder leven is. Dit is echter niet waar, gezond leven betekend namelijk helemaal niet dat je duur hoeft te leven. Integendeel zelfs! Je kan er namelijk een heleboel kosten mee besparen.

Gezond eten is goedkoper leven!

Mensen die gezond leven zijn minder geld kwijt aan boodschappen dan mensen die dagelijks flinke porties naar achter werken. zo helpen producten die dichterbij de natuur staan beter om de honger weg te nemen en heb je dus minder snel trek in eten. wie bijvoorbeeld minder vlees eet bespaart veel geld. ook zijn vaak de gezondste drankjes het goedkoopst.

Besparen op de gezondheidszorg

Hoe gezonder je leeft hoe minder geld je kwijt bent aan de gezondheidszorg. De kans dat je eerder naar de dokter of het ziekenhuis moet is stukken kleiner dan wanneer je ongezond leeft.

Stop met roken, houd geld over!

Gezond leven is duur? En wat dacht je dan van al die sigaretten die mensen kopen? rokers zijn maandelijks veel geld kwijt aan het kopen van pakjes sigaretten en het is ook nog een hartstikke ongezond voor je.

Sporten?

Als je gezond wilt gaan leven betekend het niet dat je veel geld hoeft uit te geven aan de sportschool of andere sportactiviteiten, nee! Je kan namelijk prima zelf thuis wat oefeningen doen, een stukje gaan fietsen of hardlopen buiten. En dat allemaal geheel gratis en beweeg je ook nog eens genoeg!

Extra besparen met behulp van cashback shoppen

En wil je nog meer extra geld besparen? Ooit gehoord van cashback shopping? Dit is een slimme manier om extra kosten op je aankopen te besparen. cashback betekend in feite ‘’geld terug’’. Wanneer je dus bij sommige websites een aankoop doet kan je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen.

DELEN
Joost is een sport en voeding student (25 jaar). Joost is dagelijks te vinden in de sportschool voor fitness en voedingsadvies.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER