De Vitadis ervaring van Rebecca

0

Vitadis fotoHallo, ik ben Rebecca, een vrouw van 36 met twee kinderen en een man. Tot een paar weken geleden had ik redelijk wat overgewicht waar ik maar niet vanaf kon komen. Ik had echt van alles geprobeerd maar ik bleef worstelen met de kilo’s. Verschillende diëten konden mij niet goed helpen omdat ze vaak lastig vol te houden waren, en omdat ik een druk leven heb, kom ik vaak ook niet echt aan sporten toe. Een paar weken geleden sprak ik met een vriendin over mijn gewicht, en zij zei dat ik eens Vitadis moest proberen. Ik had hier nog nooit van gehoord dus ben ik eens gaan kijken op Internet of ik meer informatie over dit dieet kon vinden. Er waren veel mensen die positieve resultaten hadden bereikt met dit dieet dus dit prikkelde mijn nieuwsgierigheid! Via de site van Vitadis kon ik verschillende pakketten bestellen. Aangezien ik nog niet echt wist wat ik van dit dieet kon verwachten bestelde ik de probeerbox. Deze was al de volgende dag bij mij thuis waardoor ik direct kon beginnen. De probeerbox had verschillende soorten eiwitrepen en koeken, maar ook goede maaltijdvervangers. Ik moest er even aan wennen maar het was allemaal wel lekker. Het grappige was dat ik het helemaal niet zo lastig vond om het vol te houden, en toen de probeerbox eenmaal op was, was ik ook echt al een paar kilo’s kwijt.

Ik was wel onder de indruk van dit Vitadis dieet en besloot dus om Vitadis Fase 1 aan te schaffen. Ook deze werd snel geleverd en ik kon direct beginnen. Mijn kinderen moesten wel even wennen aan mama’s nieuwe eetpatroon, maar ik at gewoon met ze mee en ze vonden het eigenlijk wel leuk dat ik allemaal lekkere dingen at, terwijl zij hun aardappels en groente moesten eten. Ze waren zelfs een beetje jaloers. Ik verbaasde me erover dat ik helemaal geen hongergevoelens had, wat ik bij andere diëten wel vaak had. Ook had ik geen gebrek aan energie, iets wat je ook wel vaak hoort. Hierdoor kon ik gewoon mijn werk doen.

Ik ben nu een paar weken bezig met Vitadis Fase 1 en ben al 5 kilo kwijt geraakt. Ik ben erover aan het nadenken om Vitadis Fase 2 te gaan doen, want ik ben nog niet helemaal klaar met afvallen, maar wil toch ook wel weer eens af en toe normaal kunnen eten. Ik ben in elk geval heel erg tevreden met dit dieet.

Voor meer informatie over het Vitadis Slanker Leven Plan klik dan hier.

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER