De Vitadis ervaring van Pascalle

0

Hallo allemaal, ik ben Pascalle en ik vertel jullie graag mijn verhaal over mijn goede ervaring met Vitadis. Dus als je graag blijvend af wilt vallen, dan zou ik zeker even verder lezen.

Vitadis Slank Leven Plan ErvaringJaren lang heb ik diverse diëten geprobeerd. Dat ging altijd maar heel even goed en daarna viel ik weer terug in mijn oude patroon. En ik bleef steeds honger houden. Ik vond dus geen structurele oplossing voor een slanker leven. Een poosje geleden tipte een vriendin mij op het Vitadis programma. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. En ik was ook behoorlijk twijfelachtig geworden over wat voor dieet dan ook, omdat ik er immers niet zulke goede ervaringen mee had gehad. Toch wist vriendin R. mij over te halen. Ik wilde ook zó graag afvallen!

Ik wist toen nog niet hoe dankbaar ik haar zou zijn dat ze mij zo ver kreeg dat ik begon aan de Vitadis probeerbox. Ook het feit dat ik alleen maar positieve verhalen op internet las, trok mij over de streep om het te proberen. Dit beviel mij zo goed. Ik vond de cakejes en biscuits ook verrukkelijk! Daarom besloot ik te beginnen met Vitadis Fase 1. De prijs vond ik meevallen, zeker als je bedenkt wat je ervoor krijgt. Ik bespaarde bovendien veel geld op mijn boodschappen.

Ik vond het echt onvoorstelbaar, dat het mij met Vitadis wél lukte: blijvend afvallen. Ik raakte ongeveer tien kilo per maand kwijt! Dat motiveerde mij enorm, dat ik besloot door te gaan met Vitadis Fase 2. Ik heb ook geboft met de coach die ik erbij kreeg, want die heeft mij echt wel even door mijn zwakke momenten heen moeten sleuren. Maar het is gelukt en nu zit ik op de goede weg. Vitadis heeft mijn leven veranderd!

Voor meer informatie over het Vitadis Slanker Leven Plan klik dan hier.

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER