De Vitadis ervaring van Dirk

0

Vitadis Ervaring DirkHallo allemaal, ik zal me eerst in het kort voorstellen. Mijn naam is Dirk, ik ben 42 jaar oud en woon in het altijd mooie Gouda. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen van 12 en 16. Ik werk als accountmanager bij een groot bedrijf in de Randstad.

Klinkt allemaal leuk dat hele ”huisje, boompje, beestje verhaal” van mij. Maar ik moet je zeggen dat ik een half jaar geleden een stuk minder gelukkig was. Door mijn werk ben ik voornamelijk onderweg in de auto en houd ik contact met verschillende klanten. Je kan het al raden.. ik had een hele slechte levensstijl. Ik woog minstens 15 kilo te veel en deed uit tijdgebrek niet meer aan sport. Dit alles had negatieve gevolgen voor mijzelf en mijn gezin.. ik was de oude niet meer.

Op een bepaald punt kwam het besef dat het zo niet langer kon. Ik voelde me rusteloos en niet fit. Ik besloot er wat aan te doen.

Zoals bijna iedereen tegenwoordig doet ging ik via Google op zoek. Op een gegeven moment kwam ik op de site van Vitadis terecht, mijn interesse werd direct gewekt. Een halfuur later had ik de Vitadis Probeerbox besteld.

”Het zou een dieet zijn waarbij je niet merkt dat je op dieet bent”

Wat moest ik hier van denken.. Daar kwam bij dat mijn vrouw het hele verhaal niet vertrouwde.

De volgende avond kon ik niet wachten om de probeerbox open te maken(de box was deze ochtend al bezorgd). Na één week was de box op.. Maar niet alleen dat, inmiddels was ik 1,5 kilo verloren. Vervolgens heb ik Vitadis Fase 1 voor ongeveer twee maanden gevolgd. Het resultaat was dat ik mijn streefgewicht van 80 kilo had behaald.

Nu ben ik al weer een paar maanden gestopt met Vitadis en ik zit nog steeds rond de 80 kilo.

Groeten, Dirk!

PS: Heb je vragen? Reageer hieronder, ik houd deze pagina zo nu en dan in de gaten voor vragen.

Voor meer informatie over het Vitadis Slanker Leven Plan klik dan hier.

DELEN

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER