Vitadis Slanker Leven Plan

10

Wat is Vitadis?

Vitadis is een Nederlands afslankprogramma dat de afgelopen maanden enorm populair is geworden. Het afslankprogramma onderscheid zich in positieve zin op een aantal punten van andere diëten en afslankprogramma’s.

Vitadis is een eiwitrijk dieet, dat wil zeggen dat je tijdens het diëten veel eiwitrijke producten moet eten. Eiwit diëten bestaan al enkele jaren. Een bekende voorganger van het Vitadis dieet is het Dokter Frank dieet. Koolhydraten en vetten zorgen ervoor dat je aankomt. Eiwitten zitten echter anders in elkaar. Een eiwitrijk voedingspatroon geeft jou sneller een vol gevoel waardoor je minder eet. Daarnaast worden eiwitten niet omgezet in vet, koolhydraten worden daarentegen wel omgezet in vet. Eiwitrijke diëten zijn dan ook dé oplossing wanneer je snel en gezond wil afvallen.

Waaruit bestaat het Vitadis dieet?

Het dieet bestaat uit een groot aantal eiwitrijke producten en recepten. Van koolhydraat-arme pasta producten tot hartige tussendoortjes en soepen. Alle recepten en producten zijn simpel en snel te bereiden. Eten volgens het Slanker Leven Plan kost jou geen extra tijd in de keuken. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het bereiden van de Vitadis gerechten minder tijd kost dan normale gerechten.

In de onderstaande afbeelding zie je welke maaltijden het Vitadis dieet bevat.

vitadis-producten

Mijn ervaring met het Vitadis dieet

Dankzij mijn studie ben ik met vele diëten in contact gekomen. Zo heb ik in 2014 een cliënt mogen begeleiden met realiseren van (*) kg gewichtsverlies. Met de toestemming van mijn cliënt deel ik haar verhaal.

Mijn cliënt heeft in haar leven al verschillende diëten geprobeerd, waaronder een aantal crash diëten. Je raad het al, deze diëten waren geen succes. Dankzij het zogenaamde jojo-effect kwam mijn cliënt nog beroerder uit het dieet dan toen zij begon.

Een halfjaar na haar laatste poging liep zij mij tegen het lijf. Na een goed gesprek besloot zij om het (toen nog nieuwe) Vitadis dieet uit te proberen.

Na een paar dagen kon mijn cliënt een aantal duidelijke verschillen aanwijzen. Waar zij bij de crash diëten last had van een honger gevoel, was dit bij Vitadis niet aan de orde. Begrijpelijk als je weet dat een crash dieet ongeveer 500 kcal per dag bevat, Vitadis bevat ongeveer 1100 kcal per dag.

Aan het eind van de rit werd een totaal gewichtsverlies van (*) kg gerealiseerd. Daarnaast ondervond mijn cliënt een aantal positieve punten:

 1. Geen spiermassa verloren
 2. Gedurende het dieet een energieke en fitte indruk achter gelaten
 3. Gedurende het dieet geen last gehad van een leeg of hongerig gevoel
 4. Last but not least, geen uren hoeven zwoegen in de sportschool.

* Wij mogen van de NVWA geen resultaten claimen. Resultaten er ervaringen lees je hier.

Maakt Vitadis de beloftes ook daadwerkelijk waar?

Ja, het dieet maakt zijn beloftes echt waar. Dit zijn de beloftes:

Afvallen gaat gemakkelijker
Afvallen met behulp van het Vitadis Slanker Leven Plan gaat daadwerkelijk gemakkelijker dan andere diëten. De recepten en snacks zijn lekker en de eiwitten geven je een vol gevoel.

Snel afvallen
Snel afvallen is goed mogelijk met het Vitadis Slanker Leven Plan. Dankzij de verminderde inname van koolhydraten en vetten val je gegarandeerd af. Eiwitten zijn véél beter en worden niet omgezet in vet.

Afvallen met lekkere recepten
De combinatie lekker eten en afvallen ging vroeger niet goed samen. Daar is echter een verandering in gekomen! Dankzij de goede opzet van het Vitadis dieet is het mogelijk om lekker eten en afvallen met elkaar te combineren. De snacks en recepten zijn namelijk makkelijk én lekker.

Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van het Vitadis dieet

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast over het Vitadis dieet. Dit dieet brengt namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van andere diëten met zich mee.

 • Het dieet is een eiwitdieet, wanneer je het dieet exact volgt zul je gegarandeerd afvallen.
 • Het dieet bestaat uit lekkere snacks en maaltijden welke ook nog eens simpel te bereiden zijn.
 • Het dieet biedt een brede ondersteuning, zo kan je gebruik maken van; receptenboeken, een app en een online helpdesk.

De nadelen van het Vitadis dieet

Zoals ieder dieet heeft ook dit dieet ook een aantal nadelen, dit zijn:

 • Het dieet kost geld, maar je bespaard wel kosten op de boodschappen.
 • Je kan niet oneindig gebruik blijven maken van het Vitadis dieet. Je kan niet eeuwig blijven teren op eiwitsnacks. Daarom krijg je bij het dieet een uitgebreid receptenboek vol met eiwitrijke recepten. Zodat je na het diëten gewoon door kan blijven gaan met gezond eten.

Mijn conclusie

Afslanken met behulp van het VITADIS Slanker Leven Plan gaat niet alleen makkelijk en snel.. Het is ook nog eens erg lekker! Je kan het Slanker Leven Plan volgen of je nu sport of niet. Het is dan ook niet gek dat veel mensen snel resultaat zien.

Korting op het Slanker Leven Plan

Als cadeau mag ik de lezers van GezondheidZINE trakteren op 60% korting op het Slanker Leven Plan. Wees snel, voor je weet is de kortingsactie verlopen. Meer informatie over het dieet, klik dan hier.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling
DELEN
Studente voeding en diëtiek (24 jaar) met een passie voor gezonde voeding, superfoods en fitness.

10 REACTIES

  • Hallo Esther,

   Het Vitadis dieet heeft een totaal andere opzet in vergelijking met andere eiwit diëten. Bij de meeste eiwit diëten(en overige diëten) heb je te maken met een aantal restricties. Bijvoorbeeld dat je maar een x aantal shakes en soepen per dag mag eten. Het Vitadis dieet is zo opgezet dat je zes verschillende maaltijden per dag mag eten. Dit is het ontbijt, lunch, diner en drie tussendoortjes/snacks. Deze structuur zorgt ervoor dat het dieet makkelijker vol te houden is dan andere diëten.

   Daarnaast krijg je tijdens het dieet toegang tot een app, receptenboeken en een online helpdesk. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je tijdens het dieet gezond leert eten. Je zal merken dat je hierdoor na het dieet makkelijker op je gewicht blijft.

   Ik hoop dat een antwoord op jou vraag is. Heb je meer vragen? Stel ze gerust!

   Groeten,

   Lynn

 1. Mijn ervaring met dit dieet is erg positief. Ik ben begin december 2014 begonnen met vitadis. Inmiddels zijn we een kleine maand verder en ben ik 7 kilo afgevallen, en dat in de december maand!

  • Hallo Myriam,

   Goed om te horen dat het Vitadis dieet zo’n positieve uitwerking heeft gehad! Ga zo door!

   Lynn

  • Hallo Erica,

   Vitadis is zeker geschikt voor vegetariërs. De producten uit het Vitadis pakker zijn vegetarisch. Daarnaast zijn er een aantal vegetarische recepten aan het receptenboek toegevoegd.

   Groeten Joost

 2. Hallo,

  Ik heb een korte vraag met betrekking tot het Vitadis dieet. Helaas ben ik allergisch voor gluten. Nu is mijn vraag; is het Vitadis dieet ook beschikbaar in een glutenvrije variant?

  Ik hoor graag van jullie.

  Groeten Jan.

 3. Hallo Jan,

  Momenteel is Vitadis bezig met een glutenvrij-pakket. Hou de Vitadis pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

  Groeten,

  Joost.

 4. Ik heb vandaag het pakket besteld. Ben al wat langer bekend met koolhydraatarm eten, maar krijg toch vaak een terugslag. Met dit gestructureerde dieet hoop ik mijn doel wat makkelijker te behalen. Ik ben erg benieuwd of ik het vol kan houden en geen honger lijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER