Dieet trends 2018

0

Ieder jaar zijn er weer nieuwe diëten die je snel gewichtsverlies en betere gezondheid beloven. Sommigen worden erg populair gemaakt doordat beroemdheden ze promoten, of zelfs verkopen in de vorm van een boek of andere producten. 2018 is geen uitzondering als het gaat om mensen die op zoek zijn naar een snelle oplossing voor hun ongezonde eetgewoonten. Hier zijn een paar trends van dit jaar, met hun voor- en nadelen:

  1. Rauw voedsel dieet. Zoals de naam al zegt, eet je tijdens dit dieet alleen rauw voedsel. Dit wil natuurlijk zeggen dat het een vegetarisch dieet is, want je kunt geen rauw vlees eten. Het idee achter dit dieet is dat je voedingsstoffen en enzymen verliest door het eten te koken. Dit is niet geheel juist, maar wel grotendeels. Wij danken onze grote hersenen aan het feit dat we in de prehistorie juist eten zijn gaan koken. Dus het is niet geheel duidelijk of we nu terug in de tijd moeten en enkel rauw en vegetarisch moeten eten. Maar je kunt er wel een aantal kilo’s mee kwijtraken.
  2. Keto dieet of eiwitdieet. Bij dit dieet breng je je lichaam in een zogenaamde staat van ketose. Dit is wanneer het lichaam denkt dat je in een noodsituatie bent en je lichaamsvet als energiebron gaat gebruiken. Het is van nature een overlevingstechniek van het lichaam en niet echt een situatie waarin je lange tijd wilt verkeren. In een korte periode kun je echter veel gewicht verliezen met dit dieet.
  3. Alkalisch dieet. Dit dieet is gebaseerd op de pH-waarde van voedsel. Door veel producten te eten met een lage pH-waarde zou je lichaam verzuren en beenderweefsel af gaan breken. Meer alkalische producten met een hoge pH-waarde zouden helpen om osteoporose te voorkomen, even als een hele serie andere aandoeningen en overgewicht. Tot nu toe is geen enkele bewering wetenschappelijk bewezen.
  4. DASH dieet. Dit is eigenlijk ontworpen voor mensen met een hoge bloeddruk om deze op natuurlijk manier onder controle te krijgen. Maar het volgen van dit dieet helpt ook goed voor gewichtsverlies. Het beperkt je dagelijkse inname van zout en suikers, en helpt je een gezondere levensstijl opzetten. Omdat het dieet niet bedoeld is voor snel afvallen, maar juist voor gezonder te leven, heeft het weinig risico’s en kan het door iedereen gevolgd worden.

Een langer bestaand maar in ieder geval bewezen dieet is Be-Slank eiwitdieet. De smaakvolle en bovendien soja, gluten en lactose vrije Be-Slank dieet shakes hebben al duizenden Nederlanders geholpen zijn/haar ideale streefgewicht te bereiken.

Details:
Be-Slank
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Telefoon: 050 879 5577
E-mail: info@be-slank.nl

Er is al gratis verzending vanaf 50 Euro dus bestel zeker een aantal verschillende smaken of een heel pakket. Zie hier ook eiwitrijke voeding waaronder wraps, repen, muesli en brood. Ook in een eiwitdieet kan brood dus, zolang het maar het juiste type brood is.

DELEN
Joost is een sport en voeding student (25 jaar). Joost is dagelijks te vinden in de sportschool voor fitness en voedingsadvies.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER