Weight Watchers is voor iedereen

3

Weight Watchers is een enorme organisatie en misschien wel de meest succesvolle organisatie op het gebied van afvallen. Dan hebben we het met name over het aantal mensen dat het is gelukt hun ideale gewicht te bereiken door middel van Weight Watchers. Het is geen dieet of een afvalproduct, maar een manier om jezelf gezonde keuzes te leren maken. Je zult het misschien zelf ook wel herkennen: je wilt van die laatste kilo’s af, je probeert het, maar het gaat je niet snel genoeg. In de meeste gevallen weten mensen wel wat gezond is en belangrijk is om hun ideale streefgewicht te bereiken, maar is het je hoofd die je hierin tegenwerkt. Je kunt moeilijk nee zeggen tegen wat minder gezond is, je brengt de avond liever door op de bank omdat dit altijd je gewoonte is geweest of hebt het idee dat je de afvalrace alleen moet uitlopen. Weight Watchers wil je leren om keuzes te maken die ertoe leiden dat je gezond afvalt maar met name ook op gewicht blijft. Immers, afvallen kan iedereen, maar het gewenste gewicht vasthouden is veel moeilijker. En hier wil Weight Watchers je bij helpen!ww-3-pt-weight-watchers-broccoli-quiche_6532

Basis principes van Weight Watchers

 1. Eet waar je van houdt. Alleen slimmer. Niks is verboden, zeker niet je favoriete voeding en beloningen. Sterker nog, deze zijn erg belangrijk bij het afvallen, aangezien deze je gemotiveerd houden. Dit is een principe iets waar crash diëten niets mee doen. Om je hierbij scherp te houden en ervoor te zorgen dat je gezonde keuzes maakt, werkt Weight Watchers met een ProPoints systeem. Op basis van je gewicht, lengte en leeftijd krijg je een ProPoints dagtotaal. Maaltijden bestaan aan een x-aantal ProPoints. Dit is een makkelijk te gebruiken cijfer op basis van het eiwit-, koolhydraat-, vet- en vezelgehalte. Hoe je je dagtotaal inzet, beslis je volledig zelf. Hierdoor ben je enorm flexibel in wanneer je wat eet. Het ProPoints systeem zorgt ervoor dat je streeft naar het binnenkrijgen van voldoende, maar niet te veel voedingsstoffen en leert je een gezonde lifestyle aan. Hiernaast heb je bij Weight Watchers beschikking over meer dan 1500 erg lekkere recepten. Deze maken het afvallen makkelijker, maar vooral een stuk smakelijker.
 2. Minder zitten, meer bewegen. Bewegen of sporten maakt een wereld van verschil. Het zorgt er niet alleen voor dat je gemakkelijker afvalt, maar ook dat je jezelf fitter voelt. Probeer dan ook de mogelijkheden tot bewegen te pakken. Weight Watchers vraagt niet van je om 4 keer in de week te sporten. Wat zij je wél willen leren is het benutten van de momenten wanneer je voor de keuze staat: bewegen of niet. Denk hierbij aan het pakken van de auto of de fiets en ’s avonds gezellig een rondje lopen of bankhangen. Dit heeft alles met het aanleren van nieuwe routines waardoor in staat bent gezonde keuzes te maken. Kleine momenten van bewegen kunnen namelijk een enorm verschil maken.
 3. Flexibiliteit, samen, altijd en overal. De wereld om ons heen wordt hectischer en hectischer. Werk, studie, familie, vrienden, feestjes.. Allemaal dingen die kunnen zorgen voor verleiding om minder gezonde keuzes te maken. Altijd nee zeggen moet je niet willen. Het is alleen wel belangrijk dat je deze zaken de baas blijft. Om je hierbij te helpen is Weight Watchers altijd en overal bereikbaar. Dit door middel van hun app waardoor je altijd alle Weight Watchers tools tot je beschikking hebt. Daarnaast biedt Weight Watchers ook een 24/7 online support aan. Dit betekent dan ook dat je het niet alleen hoeft te doen. Er zijn binnen Weight Watchers specialisten aanwezig die jou met plezier helpen bij het afvallen door je te trainen om slimme keuzes te maken.

Weight Watchers bewegen

Waar moet ik beginnen?

Het is nu even klaar met de smoesjes. Het komt je voor je gevoel namelijk nooit uit om af te vallen. Weinig tijd, nieuw werk, vakantie enzovoort.. Maar het is nu tijd om ervoor te gaan en Weight Watchers is perfecte  om je hierbij te helpen. Ben je opzoek naar een methode die je helpt de slimme keuzes te maken waardoor je afvalt en een nieuwe lifestyle aan leert, dan is Weight Watchers absoluut het proberen waard. We snappen dat je Weight Watchers niet direct toevertrouwd, maar er zijn al miljoenen mensen met Weight Watchers in zee gegaan. En met succes! Ben je benieuwd en wil je het een kans geven? Klik dan HIER!

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling
DELEN
Studente voeding en diëtiek (24 jaar) met een passie voor gezonde voeding, superfoods en fitness.

3 REACTIES

 1. Ik ben vijf jaar geleden van 89 naar 64 kg gegaan met behulp van Weight Watchers online. Het programma beviel mij direct erg goed. Je krijgt op alle gebieden steun en ze staan direct voor je klaar. Hiernaast ben ik regelmatig gaan eten, heb ik geleerd (weer) gezond eten en let ik meer op mijn beweging. Ik ben wel een type voor dit soort structuren. Na vier jaar abbo opgezegd en hier heb ik spijt van. Door stress ben ik namelijk weer aangekomen. Nu 77 kg en opnieuw begonnen en ook dit keer voor mij een succes. Om deze reden gun ik mij een lidmaatschap op Weight Watchers. Het is 100% je geld waard.

 2. Goedemiddag,

  Ik kamp al jaren lang met overgewicht en begin het nu echt zat te worden. Ik heb al van alles geprobeerd, maar waarom denk je dat Weight Watchers beter werkt dan andere diëten? Het lijkt mij meer een nieuwe dieet in het rijtje met diëten waar ik niets aan heb gehad. Misschien begin in de hoop een beetje verliezen hoor.

  Mvg,
  Diana van Hulst

  • Hallo Diana,

   Er is geen reden om de hoop te verliezen, integendeel! Misschien is de wanhoop die je nu misschien voelt de eerste stap de goede richting op. En ja ik ben ervan overtuigd dat Weight Watchers je hierbij kan helpen. Het mooie van Weight Watchers vind ik persoonlijk dat het een afvalmethode is die je helpt patronen in je leven te verbeteren wat afvallen mogelijk maakt. Niet zoals andere diëten dat je schommelt in je gewicht omdat deze niet vol te houden zijn. Daarnaast heeft Weight Watchers zichzelf bewezen, zeker bijvrouwen zoals jij die al van alles geprobeerd hebben.

   Ik zou er gewoon een keer voor gaan, succes!

   Groetjes,
   Lynn

LAAT EEN REACTIE ACHTER