Afvallen met 7×7 Afslank Receptenboek, het kan!

9

Het lijkt wel of we de laatste tijd overspoeld worden met dieet- en afslank-boeken. Er is telkens één boek die we elke keer weer terug zien in de bestseller lijsten, namelijk het 7×7 Afslank Receptenboek. De schrijver van dit receptenboek is Jasper Alblas. Jasper is een gezondheidsexpert die met zijn boek al meer dan 5000 mensen heeft geholpen met het vinden van een gezonde lifestyle. Of bereken uw body mass index direct via bmiberekenen.nl.

Het 7×7 afslank receptenboek, wat is het?

De naam van het boek zegt het eigenlijk al. Zeven gerechten voor de zeven dagen per week. Dit zijn verschillende gerechten, van kleine snacks en tussendoortjes tot grote maaltijden, uiteraard zijn dit allemaal gezonde recepten. De recepten zijn samengesteld op basis van voedingswaarden, producten en prijs. Hierdoor is het zeker dat elk recept gezond, lekker, eerlijk en voordelig is.

Klik hier om naar het 7×7 Afslank Receptenboek te gaan.

Afvallen met het 7×7 afslank receptenboek

Afvallen met behulp van het 7×7 afslank receptenboek is geen moeilijke opgave. Het boek zelf geeft voldoende tips waarmee gewichtsverlies iets tastbaars wordt. De recepten uit het boek zijn lekker, makkelijk en door iedereen te maken, je hoeft er geen doorgewinterde kok voor te zijn.

Je zal merken dat je na een aantal weken gewend raakt aan de recepten. Dit is dan ook het grote verschil met andere diëten. Zoals je in de onderstaande grafiek kan zien val je sneller af met behulp van een ”normaal dieet”(crash dieet). Bij de meeste crash diëten mag je maximaal 800-1200 calorieën per dag eten, hierdoor val je snel af. Het gevaar van een crash dieet is dat je terecht komt in een jojo-effect, met alle gevolgen van dien. Het lichaam kan zich namelijk niet zo snel aanpassen aan het gewichtsverlies.

Met behulp van het 7×7 afslank receptenboek leer je om gezonde gerechten op tafel te zetten. Dit is logischerwijs een veel duurzamere manier van afvallen. Je zal merken dat niet alleen jij, maar ook je man, vrouw, vriend, vriendin en kinderen mee zullen profiteren van de gezonde recepten.

Klik hier om naar het 7×7 Afslank Receptenboek te gaan.

7x7 afslank receptenboek

Wat krijg je bij het 7×7 afslank receptenboek

Het receptenboek bevat in totaal 49 gezonde recepten, je voelt hem misschien al aankomen.. 7 x 7 = 49

 • In het boek legt Jasper uit hoe je wekelijks tot 2 kilo vet kan verbranden. Niet door sport of zware crash diëten, maar door gezonde voeding.
 • Jasper heeft een aantal kant-en-klare boodschappenlijstjes samengesteld. Met deze boodschappenlijstjes heb je voor elke dag een aantal lekkere en gezonde producten in huis.
 • Tien manieren om op een gezonde manier te ontbijten.
 • Nuttige informatie, do’s en don’t, over voedingsmiddelen als suiker, cacao en zout.

Het 7×7 afslank receptenboek is een e-book, je ontvangt dit boek dan ook in .pdf formaat. Je kunt het e-book lezen iedere computer, laptop, tablet en smartphone.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling
DELEN
Studente voeding en diëtiek (24 jaar) met een passie voor gezonde voeding, superfoods en fitness.

9 REACTIES

 1. Ik ben nu al een tijdje ermee bezig en het werkt geweldig! Ik ben al 7 kilo kwijt! Echt een aanrader.

  Succes!

  • Hallo Marjan,

   Vervelend! Als het goed is ontvang je het boek binnen enkele minuten per mail. Wanneer dit niet het geval is moet je even een e-mail sturen naar Jasper.

   Groeten,

   Joost.

 2. In het artikel lees ik dat het 7×7 dieet over een lange periode meer resultaat biedt dan een normaal dieet of crash dieet, hoe komt dit?

  • Hallo Kris,

   Het is inderdaad waar dat het 7×7 afslank receptenboek over een lange periode meer resultaat met zich mee brengt dan een ”normaal- of crashdieet. Ik zal je uitleggen hoe dit zit.

   Een crashdieet, of eigenlijk elk ander dieet, is héél rigoureus. Van de één op de andere dag wordt je in het diepe gegooid om je aan een bepaalde norm te houden. Dit werkt voor de meeste mensen niet.

   De opzet van het 7×7 afslank receptenboek is heel anders. Het boek geeft concrete tips en recepten waarmee je aan de slag kan. Op deze manier krijg je als het ware een gezonde lifestyle ”aangemeten”. Uiteindelijk blijkt dat deze gezonde lifestyle makkelijker is vol te houden dan een rigoureus crash dieet. Volgers van het 7×7 afslank receptenboek hebben dan ook nauwelijks te maken met het zogenaamde ”jojo-effect”.

   Ik hoop dat het zo duidelijk voor je is.

   Groeten,

   Joost.

 3. Het 7×7 is een fantastische manier om af te vallen. De methode is niet zo zeer een dieet. Het gaat meer om bewustzijn wat je eet en hoe je deze gewoontes kan aanpassen. Bedankt Jasper!

  • Hallo Jacqueline,

   Fijn om te horen dat deze methode je zo goed is bevallen. Ik weet zeker dat Jasper deze reactie te lezen krijgt ;).

   Groeten,

   Joost.

 4. Ik zal in het kort mijn situatie schetsen. Ik ben 30 jaar oud en zou het liefst een aantal kilo’s afvallen, zo’n 5 a 8. Ik heb verschillende methodes geprobeerd maar het wil maar niet vlotten. Gaat mij dit lukken met het 7×7 afslankboek?

  Coen.

  • Hallo Coen,

   Ik ben van mening dat het 7×7 afslank receptenboek jou zeker kan helpen bij het realiseren van je doel. Belangrijk is om je lifestyle aan te passen naar een ”gezonde lifestyle”. Wanneer het je lukt om je lifestyle aan te passen ben ik er van overtuigd dat het jou moet lukken!

   Groeten,

   Joost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER