Afvallen met XLS Medical

1

Doe je erg je best, maar blijft het resultaat voor je gevoel achter? Ben je opzoek naar een goede afvalmethode waarmee je snel en goedkoop afvalt zonder jezelf slap te voelen? Of wil je simpelweg een strakker lichaam? Lees dan snel verder, want XLS Medical kan jullie allen verder helpen met jullie afvaldoel. XLS Medical is een zeer effectieve en natuurlijke manier om overgewicht tegen te gaan en te voorkomen. Het mooie van XLS Medical is dat zij verschillende producten aanbieden. Hierdoor hebben zijn een product voor ieder zijn wens bij het afvallen. De producten van gebruik je naast de gebruikelijke maaltijden en kunnen zo gezien worden als aanvulling op je huidige gezonde lifestyle. Op deze manier zijn de producten in staat je enorm te helpen bij het afvallen. XLS Medical aanbieding nodig? Bekijk dan eens huishoud-aanbiedingen.nl.

XLS Medical productenDrie keet meer afvallen met XLS Medical

De kracht van XLS Medical is dat zij overgewicht aanpakken op drie fronten. Het is niet mogelijk om snel af te vallen door alleen meer te bewegen, gezonder te eten of een afvalmethode toe te passen. Het gaat om de combinatie. Bij XLS Medical weten ze dit en op basis hiervan hebben zij een aantal zeer effectieve producten ontwikkeld om jullie te helpen bij het afvallen. Eerst moet je goed eten en voldoende bewegen. De producten van XLS Medical zullen dan het meeste effect hebben en zo het afvallen versnellen en vergemakkelijken.

 

Om te bepalen welk XLS Medical product past bij jouw afvaldoel zijn deze hieronder kort even toegelicht:

  1. XLS Medical Vetbinderde vetbinder zorgt ervoor, zoals de naam al zegt, dat het vet uit je voeding wordt gebonden. Hierdoor neemt je lichaam tot 24,7% minder vet op. De natuurlijke en wetenschappelijk bewezen Litramine-vezels zorgen dat de voedingsvetten binden. Op deze manier ontstaat er een te groot vet-vezel-complex dat niet kan worden opgenomen. Daarnaast heeft de vetbinder een positief effect op je stoelgang en zorgt het voor een mindere eetlust.
  2. XLS Medical Vetbinder Directdit product is het zelfde als de vetbinder die hierboven is toegelicht. Het grote verschil is dat vetbinder direct een product in poedervorm is. Hierdoor is deze overal en altijd in te nemen met hetzelfde resultaat. De vetbinder direct heeft daarnaast een heerlijke bosvruchten smaak.
  3. XLS Medical Max Strengthdit product is nog 33% effectiever dan de XLS producten hierboven. De XLS Medical Max Strength zorgt niet alleen voor een minder hoge vet opname, maar vermindert de calorieopname in het algemeen. Dit door er ook voor te zorgen dat er minder koolhydraten (dat o.a. bestaat uit suikers) worden opgenomen. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol, een gepatenteerd en natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Zo is niet absoluut het meest effectiever XLS Medical product voor het afvallen. Immers spelen koolhydraten ook een grote rol bij het vasthouden van vetten en dus het ontwikkelen van overgewicht.
  4. XLS Medical Eetlustremmerde eetlustremmer bestaat uit een vezelcomplex met een enorm hoge zwelcapaciteit. Dit zorgt ervoor dat je minder snel trekt krijgt, zonder een opgeblazen gevoel te krijgen. De XLS Medical Eetlustremmer stimuleert zo het verzadigingsgevoel en vertraagt de maaglediging. Hierdoor is de eetlustremmer perfect voor degene die het idee hebben dat zij dagelijks te veel eten of moeite hebben met het weerstaan van snacks.
  5. XLS Medical Koolhydraatblokker: dit XLS Medical product bevat een uniek ontwikkeld glycoproteïnecomplex van groente (bonen). Dit product vermindert de opname van koolhydraten tot 66%. Dit geldt bij een normale maaltijd vaan 600 calorieën. Hieronder is de werking van de koolhydraatblokker weergegeven:

Werking van de koolhydraatblokker

Effectief afvallen

Volgens XLS Medical is snel en gemakkelijk afvallen door middel van hun producten alleen mogelijk wanneer je daarnaast gezond eet (niet minder) en voldoende beweegt. Eigenlijk geldt dit voor elke afvalmethode, maar een dieet als het Cambridge dieet is hier absoluut niet op gebaseerd. Er bestaat geen dieet dat afvallen mogelijk maakt zonder ook je lifestyle qua voeding en bewegen te verbeteren. Dit is iets waar de producten van XLS Medical op gebaseerd zijn.

#1 Eet gezond

Eet gezond, niet minder. Natuurlijk is goed om wat minder calorieën per dag te eten dan de aanbevolen hoeveelheden. Feit is namelijk dat wanneer je dagelijks 2000 Kcal verbruikt en je 1700 Kcal binnenkrijgt je gewicht afneemt. Exact om deze reden gaan mensen snel de fout in door in hoge mate calorieën te schrappen. Dit zorgt er misschien voor dat je even snel afvalt, maar is absoluut niet vol te houden, waardoor je het ook zo weer aankomt (het ongewenste jojo-effect). Het is aan te raden om 10% minder calorieën te eten dan je verbruikt. Bij mannen ligt verbruik dit op een gemiddelde van 2500 Kcal en bij vrouwen op een gemiddelde van 2000 Kcal.

Veel belangrijker is het om te kiezen voor natuurlijke en gezonde voeding. Het gaat namelijk niet zozeer om de hoeveelheid calorieën, maar meer om de samenstelling. Bij het afvallen is een verhouding van 10-20% uit koolhydraten, 20-30% uit (zoveel mogelijk onverzadigde) vetten en 40-50% uit eiwitten aan te raden. Het is onzin dat het tot je nemen van vetrijk voedsel slecht is bij het afvallen. We hebben alleen een negatief beel bij vetten. Onverzadigde vetten uit bijvoorbeeld noten en vis zullen je namelijk juist helpen bij het afvallen.

Naast het aantal calorieën en de samenstelling hiervan is het belangrijk om regelmatig te eten. Denk hierbij aan een goed ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten, tussendoortje. Met tussendoortjes worden geen ongezonde snacks bedoeld, maar bijvoorbeeld een stuk fruit, een bakje magere kwark of wat noten. Op deze manier hou je je stofwisseling op gang wat een positief effect heeft op jouw afvaldoel.

#2 Beweeg meer

Beweging is essentieel bij het afvallen. Je voeding kan je nog zo goed op orde hebben, maar als je de calorieën die je binnenkrijgt niet verbrand, dan krijg je alsnog teveel binnen en zal dit het afvallen alleen maar tegen werken. Probeer daarom een vorm van bewegen te vinden die je leuk vindt en waar je een uitdaging in ziet. Het is niet eens zo belangrijk wat je doet, als je maar dagelijks voldoende beweegt. Dit kan ook door meer de fiets te pakken of simpelweg meer de buitenlucht in te gaan. Voor het beste resultaat moet je ongeveer uitgaan van een uur actief bewegen per dag.

#3 Neem XLS Medical

Het toenemen van XLS Medical is (ook volgens henzelf) een hulpmiddel voor het sneller en gemakkelijker afvallen. Eet je goed en beweeg je voldoende, maar mag het afvallen wat sneller? Dan zijn de producten van XLS Medical perfect voor jou. XLS Medical zelf zegt dat het afvallen drie keer zo snel zou moeten gaan. Of dit waar is weten we niet, maar wel weten we dat producten wetenschappelijk bewezen zijn en absoluut een enorm effect hebben op jouw reis naar je ideale gewicht.Snel afvallen met XLS Medical

XLS Medical kopen

Als je vindt dat je op de goede weg bent, maar je wilt het afvallen gemakkelijker en sneller laten verlopen, dan zullen de producten van XLS Medical je daar absoluut bij helpen. Het mooie van deze producten vinden wij dat XLS Medical geen onzin verkoopt door te claimen dat door middel van hun producten de kilo’s er zonder moeite af vliegen. Dit is namelijk niet mogelijk, in geen een geval! Wel zijn de producten van XLS Medical zijn wetenschappelijk bewezen en zullen je absoluut doen verbazen.

Klik hier om de voor het online aanbod aan XLS Medical producten! Bekijk ook onze pagina bol.com kortingscode voor korting op XLS Medical.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling
DELEN
Studente voeding en diëtiek (24 jaar) met een passie voor gezonde voeding, superfoods en fitness.

1 REACTIE

  1. Ik denk dat ik wel van mezelf kan zeggen dat ik een ervaringsdeskundige met XLS Medical. Na een jaar tijd ben ik door middel van dit product en het meer bewegen en beter eten 17kg af gevallen. Dit is nu alweer 5 jaar geleden en dit heb ik deze jaren vast kunnen houden. Ik heb jaren gehad dat ik mijzelf te dik vond en op een punt was ik er klaar mee en ben ik er voor gegaan. XLS Medical heeft mij enorm geholpen hebben bij het afvallen, maar de uiteindelijke kilo’s verlies je door gezond te eten, zonder al te veel tussendoortjes en voldoende bewegen. Het is belangrijk dat je bewust wordt van wat je eet. Ga ervoor en laat XLS Medical je een handje helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER