Afvallen met XLS Medical

0

XLS Medical is producent van afslankpillen in Nederland En België. Er zijn 3 varianten; de vetbinder tabletten, hunger buddy en max strength. Ben je op zoek naar een simpele en goedkope manier om af te vallen? Dan kan XLS Medical voor jou een oplossing zijn. De producten gebruik je gewoon naast je gebruikelijke maaltijden, en kunnen worden gezien als aanvulling. Let daarbij wel op dat je een gezonde voedingsstijl aan houd, want anders heeft het nog geen zin.

De producten van XLS Medical

Op drie zaken wordt overgewicht aangepakt dankzij de producten van XLS Medical. Door de combinatie van een gezonde voedingsstijl en XLS Medical verlies je overgewicht. Het product de vetbinder zorgt er voor dat het vet uit je voeding wordt gebonden. Hierdoor neemt je lichaam tot wel 24,7% minder vet op. Ook heeft de vetbinder een gunstig effect op de stoelgang waardoor je minder eetlust krijgt. Dan is er ook nog de vetbinder direct, het product is in principe hetzelfde als de gewone vetbinder, maar het verschil is dat dit een product is in poedervorm. Het Max Strength product is 33% keer zo effectief als de andere producten. Het zorgt niet alleen voor minder vetopname maar vermindert ook de calorieopname.

De eetlustremmer zorgt ervoor dat je minder snel trek krijgt, dit komt door het vezelcomplex dat het product bevat. Het zorgt voor een continue verzadigd gevoel, perfect dus voor iedereen die moeite heeft met het weerstaan van snacks. De koolhydraatblokker bevat een glycoproteïne complex van groente. Hierdoor wordt de opname van koolhydraten tot wel 60% vermindert.

Effectief afvallen

Wanneer je geen zin hebt in een volledig aangepast voedingsschema, of daar geen tijd voor hebt. Dan is XLS Medical dé oplossing, wanneer je wel gezond blijft eten uiteraard. De verhouding die is aan te raden is 10-20% koolhydraten, 20-30% onverzadigde vetten en 40-50% eiwitten, dit is de perfecte balans in combinatie met XLS Medical. Daarbij is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Je kunt namelijk nog zo gezond eten, maar echt vet verbranden doe je door minimaal een half uur per dag te bewegen.

DELEN
Joost is een sport en voeding student (25 jaar). Joost is dagelijks te vinden in de sportschool voor fitness en voedingsadvies.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER